Terra is in 1999 door Barbara de Beukelaar opgericht toen zij een bureau naar haar eigen visie op leven en werk wilde vormgeven. De missie van het bureau is door haar geformuleerd en komt tot uitdrukking in de interim management, search en adviesactiviteiten. 

Haar expertise, files en netwerk heeft Terra opgebouwd in 16 jaar ervaring. Met die kennis en ervaring blijft toch elke opdracht een reis, een unieke samenwerking tussen de opdrachtgever en Terra waarbij de koers wordt uitgezet op basis van de doelstellingen en cultuurkenmerken van de organisatie. De toekomst gloort en een brug wordt geslagen tussen nu en later.

Terra zal in alle gevallen eerst vragen en luisteren, om een zuiver en compleet beeld te krijgen van alle relevante factoren die meespelen in de vraag van de opdrachtgever. Daarbij is Terra geïnteresseerd in het wezenlijke van de organisatie en van de individu en laat zij zich om dit te expliciteren ook leiden door analytisch vermogen en intuïtie.

De consultants van Terra adviseren bij en bemiddelen in tijdelijke of vaste invulling van eindverantwoordelijke, management en professionele posities. Deze ervaring is vooral opgebouwd in organisaties met een hoge graad van professionals, profit en not for profit. Van gezondheidszorg tot zakelijke dienstverlening.